dijous, d’agost 31, 2006

HAPPY BLOG DAY

Avui 31-08, i desde l'any passat, és el dia mundial dels blocs. L'iniciativa parteix d'un blogger israelià i consisteix en endinsar-te en la xarxa, més que de costum, per trobar cinc blocs nous i que hagis conegut aquest mateix dia, i que et semblin interessants, esclar. Doncs, al ataque!

Loliplanet: Una parella de catalans, en Pep i la Cris, no poden arribar a vells sense fer la volta al món. Doncs, avui fa 441 dies que van decidir fer les maletes i començar l'aventura. Amb fotografies, escrits i una web molt maca relaten el seu viatge, i a sobre en català.

Ideas para salirte con la tuya: Un blog interessant sobre psicología. Com influir en la teva ment i en la dels altres. Hi han posts que parlan de reconèixer les persones quan menteixen, de com recordar alguna cosa que la teniem a la "punta de la llengua". Curiós i original.

Entre tankas: Un dia després de rebre el premi de poesia per presentar tres tankes, formant un poema. Em trobo aquest bonic blog ple d'aquest tipus de poesia japonesa.

Bakingsheet: ¿Per qué no un blog en anglès? Receptes per fer tota varietat de menjar. Des d'una Hamburger fins a una French Toast. I les fotos ja conviden a fer-hi una ullada. Umm...

El blog para aprender inglés: Amb unes bones explicacions i so inclós, aquest blog t'ajuda a apendre anglès, l'idioma internacional i que jo trobo molt important conèixer. Pels que al obrir l'anterior l'han tancat ràpidament, ¡aquest és el seu blog!.

1, 2, 3, 4 i 5 feina feta.

Happy Blog Day!


MARTA


Foto: Extreta del seu space sense permís, quan la vegi em matarà jejeje

Aquesta fantàstica noia, amiga de confiança i una gran persona, avui comença una aventura, o com li vulgueu dir. 10 mesos a Alemanya que segur que mai oblidarà. Ho fa amb una asociació d'intercanvi d'estudiants per tot el món, que ara mateix no recordo ni la web ni el nom. Farà el 4t d'ESO, que allà no se'n diu així. Sense conèixer gairebé l'idioma, amb un altre familia (que ahir em va dir que tindria 4 "germanes", no vegis!), un altre país, un altre ambient... La veritat, que s'ha de ser emprenedor i valent.
Des de aquí, li desitjo un bon viatge i una molt bona estança durant els deus mesos.

FINS AVIAT MARTA!