divendres, d’agost 18, 2006

CALDEA / QUEEN

CALDEA

Com a casa, no s'està enlloc. El primer dia a Andorra, ja estava cansat de tantes botigues i tanta gent. Sóc dels que els hi agrada la tranquil·litat i en aquestes dates no pots anar a cap lloc "turístic", per molta tranquil·litat que t'ofereixin. A sobre estavem allotjats a un hotel del carrer principal, que sino recordo malament es deia Meritxell, nom de la verge d'Andorra la vella. Hi havien botigues a tots costats, de roba (zaras, mangos...), d'aparells electrònics, supermercats, etc. Això de que tot és més barat, com no sigui en el famós supermercat "El Mamut", que no vam poder anar, al carrer on estavem res de res.
El que sí que va valer la pena van ser les tres hores als banys de Caldea. Uh... quina relaxació! L'aigua calenteta i les vistes a la muntanya, una relació excel·lent. Al tornar, vam parar a Sant Quirze de Bésora, on vaig menjar les millors mongetes amb butifarra de la meva vida. oh!... quines mongetes. El restaurant es deia Esport i està al costat de l'hotel Sant Quirze de Bésora, espero tornar qualsevol dia perqué val molt la pena.


QUEEN


I ara, durant 4 dies tenim a casa una reina. La Queen, la gossa d'una amiga que està de vacances i m'encuido d'ella aquests dies. No li ha costat adaptar-se al nou ambient i a les noves cares. L'amor que et donen aquests animals és increible, no sé com hi ha gent capaç d'abandonar-los i moltes vegades és simplement perqué no saben on deixar-lo a l'estiu quan surten de vacances o a setmana santa.
¡Casi 100.000 gossos es van abandonar a Espanya al 2005!

"Hasta que el hombre no sienta como suyo el dolor que él mismo produce a los animales, no será de verdad hombre"
(Antonio Gala)