dimecres, de juliol 12, 2006

Simultàneas / Començo Dreamweaver

SIMULTÀNEAS

Les simultàneas de Judit Clopés el dilluns van ser les que ens van mostrar l'interés de cada un dels "xiquets" que tenim al curs. Uns van posar molt d'empeny en fer una bona partida sense perdre material, o perdre punts (com diuen ells). Altres no els va anar tant bé la partida però no volien sortir, !volien tornar-ho a intentar!. Això no pasava abans, a les 8 en punt ja estaven a la porta per sortir, el dia de les simultàneas no volien sortir sense acabar la seva partida. ¡Va ser genial! Hi han moltes maneres d'ensenyar i s'ha de saber buscar la manera de que tots estiguin atents, que fagin coses que els sorprenguin i que no s'aburreixin en cap moment. Això últim es super difícil!

COMENÇO DREAMWEAVER

Aquesta vegada el curs me'l fan a mi. Ja porto uns 3 dies fent un curs de Dreamweaver per saber fer pàgines web millors de les que he fet. A mi m'agrada fer les coses cada vegada millor! I després del Dreamweaver el Flash, que es veu cada web a internet fet amb aquest programa que a mi m'encanta!
Per ara va molt bé, vaig a lecció per hora. Però passa que són trenta hores i dotze leccions, i les trenta hores s'han de pagar.
Ui! Em sembla que hauré de baixar el ritme una mica!