diumenge, de juliol 09, 2006

ESCACS


Ja fa dues setmanes que vam iniciar el curs d'escacs d'estiu, del 26 de juny al 26 de juliol.
Sembla que van aprenent. Les tres hores cada tarda de dilluns, dimecres i divendres, que a vegades s'arriben a fer pesades, estan donant rendiment. Els nens han aprés a apuntar les jugades i, cada vegada més, fan partides sense perdre molt material.
Tots són entre 8 i 12 anys, tot i que hi ha dos nens de 6 anys. Ara és l'edat on tenen per davant els escolars, els de Barcelona, Catalunya i Espanya. Fins als 16 anys tens molts objectius per anar millorant i et pots proposar moltes metes.
Per això, és interessant que no es doni de banda aquest esport. A més quan un club com el Cerdanyola Mataró d'Escacs ha tret molts joves en projecció fins el més alt nivell. Entre ells tenim noms com Fermín González, Manuel Granados, Feliciano Martín, Antonio Alcolea que van destacar al seu dia. I ara Sergi Subirats (14 anys) i Judith Clopés (15 anys) anirán als campionats d'Espanya d'Edats a Extremadura representant Catalunya i al nostre club.
Aquestes tasques de projecció dels joves ha donat moltes alegries a aquest club, i per descomptat també ha donat prestigi a una ciutat com Mataró.