dimecres, d’abril 04, 2007

Escacs


Aquest matí he estat a Salou. Era l'última ronda del Campionat per edats de Catalunya, el qual porto anant quasi des de que vaig començar a jugar escacs. Ara sóc més grandet i no passo per Cadet, així que m'ha fet molta il·lusió poder anar-hi i veure com els nens dels que us parlava l'estiu passat i companys d'equip vivien aquesta experiència. Aquesta vegada s'ha celebrat dues final de Catalunya, una organitzada per la FCDE i l'altre per la unió de consells (coses que es porten entre ells, que a nosaltres ja ens sembla bé). A la final de la FCDE han anat els que porten més experiència, ja que hi havia més nivell i era l'única on et podies classificar els d'Espanya.

Judit Clopés ha acabat campiona i anirà a la final. Però Judit; que si no ho sabeu, és del club Cerdanyola Mataró, porta a sobre el mèrit d'haver quedat campiona de Catalunya any rere any a la corresponen categoria i en el 2006 nombrar-se Campiona absoluta femenina de Catalunya. I tot això i més, amb només 16 anys! En aquest campionat també han participat l'Esteban García, en Sergi Subirats i l'Eloi Castillo, que no han realitzat un mal paper ni molt menys.

Però la sorpresa ens la van donar els nens que van començar aquest estiu. Quatre van classificar-se per la final, quan nosaltres pensàvem que no arribarien a tant. Aquí es veu la feina que realitza el club Cerdanyola Mataró pels nens. Ha sigut una experiència molt bona per a la seva formació com escaquistes i s'ho han passat d'allò més bé a l'Hotel de quatre estrelles Vil·la Romana. A més de que ens han representat molt bé. Damiàn Gonzàlez ha assolit el sisè lloc, Mireia García el tercer de noies, Daniel Gutiérrez onzè però amb un futur molt prometedor i en Said Haji 16è.
En definitiva, com a club estem molt contents de la projecció d'aquests nens i els hi espera moltes alegries en aquest món dels escacs.

Links: Fotografies a Calldetenes ; Club d'Escacs Cerdanyola Mataró