dijous, de desembre 14, 2006

Et faré callar!

Aquests dies d'estar-se fins les dues o més de la nit estudiant, que es quan hi ha un silenci magnífic que sembla que el món es pari, era pertorbat pel argggarggg (millor expressat, impossible) del meu ordinador. Doncs després de la setmana d'exàmens i ara que ve nadal he pensat en fer-li un regalet al ordinador, el farem callar! Aleshores, vaig parlar de negocis amb el meu veí, que es dedica al modding, vam obrir-lo i dos ventiladors vam quedar en canviar-los, semblava que eren els causants. S'encarreguen per internet i en pocs dies ja els tenim aquí per instalar-los, els posem i sorpresa!: l'ordinador encara feia argggargggg
Tornem a obrir-lo i mirant-lo una mica més a fons ens ha n'adonem que la targeta gràfica (per cert, nova de fa poc) té un mini-ventilador que és el que fa tot el soroll!, semblant al de la foto. El vam parar, el vam treure, vam treure més pols del que mai havia vist... però seguia fent aquell soroll.
Aquest és el punt on recorres els foros per veure si algú li ha passat el mateix. Sí que hi havia gent amb el mateix cas, però la conclusió era que no es podia canviar el ventilador perquè no serveix de res i o hem compro un dissipador que són 35 € o et compres una targeta nova. Al final tot és anar posant diners a sobre, perquè té pinta de que el dvd també s'haurà de canviar.