divendres, d’octubre 27, 2006

SALÓ DEL MANGA


Amb aquesta super portada de Mimosin!, el meu amic Oriol vendrà un fanzine al XII Saló del Manga. És aquest cap de setmana a La Farga de l'Hospitalet, si aneu ja sabeu per on passar, i si dieu que aneu de la meva part, us farà un autògraf!

dimarts, d’octubre 24, 2006

BERLÍN

Llegeixo al darrer butlletí del CENTRE D'ESTUDIS JORDI PUJOL la següent notícia:

Berlín, sexi i no tan pobre

Berlín, la capital d’Alemanya i la ciutat cultural de moda a Europa, acumula un deute de 60.000 milions d’euros. Els setze länder i el govern federal estan obligats, per llei, a proporcionar-se suport financer mutu, però el Tribunal Constitucional va dictaminar que Berlín pot i ha de sortir de la seva situació financera pels seus propis mitjans. El governador de Berlín, Klaus Wowereit, va llançar el lema per promocionar Berlín “pobre, però sexi”. El jutge Hassemer va afegir, per denegar la petició d’ajut sol•licitada als altres länder, que “Berlín és tan sexi perquè no és tan pobre”. Els länder, i especialment Baviera, han celebrat aquesta sentència del tribunal competent.


M'ha fet recordar una cosa que vaig dir al viatge a Berlín que deia algú així:

- Quanta "pasta" deuen haver necessitat per fer tot això!

La meva intuició no falla, van necessitar "pasta" per fer aquells edificis titanics i fabulosos, i ara, han de tornar-la.

dijous, d’octubre 19, 2006

Donar sang, és donar vida.


Dijous 19 d'Octubre a l'IES Damià Campeny
de 17 a 21 h

Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem
- Per a intervencions quirúrgiques.
- Per a tractaments oncològics.
- Per a trasplantaments.
- En cas d'accidents greus.

Cada dia els hospitals truquen a aquest banc de sang per fer les seves comandes de sang, però quasi sempre no tenen la suficient i es creen grans llistes d'espera per falta de sang. No costa res donar sang, donar sang és donar vida. Així que els que podeu, jo encara no perquè tinc menys de 18 anys, us animu a que aneu avui Dijous 19 d'Octubre a l'IES Damià Campeny (Plaça dels Bous, s/n) de 17 a 21 h per a donar una mica de vida, penseu si algun cop sou vosaltres els que la necessiteu i us trobeu en aquestes llarguíssimes llistes d'espera.